Moliūgų tyrė, įmaišyta į sūrio kremą drauge su prieskoniais ir kava, sukuria nuostabų aromatą ir su niekuo nesumaišomą skonį. Neverta jaudintis dėl to, kad moliūgas yra daržovė, nes desertuose jis atsiskleidžia visiškai kitomis spalvomis ir poskoniais. Kaip ir daugelis kepinių su moliūgais, taip ir šis pyragas – švelnus, rudeniškas ir labai jaukus.
Pyragą pagaminsite visai paprastai, o atrodys jis įspūdingai net ir be didelių pastangų – ant viršaus užberkite saujelę riešutų, o gal uogų, ir tai bus desertas, galintis atstoti net šventinį tortą! Jo pjūvis išties iškalbingas ir atskleidžia visus sluoksnius: plonyčiai filo tešlos lakšteliai, sirupe sumirkę riešutai, švelnus kremas. Galite įsivaizduoti? Pasakiškai skanu!
Saldūs, kreminiai, pasakiškai skanūs sūrio pyragai bei tortai! Kas gali būti geriau nei gabalėlis dangiško skanėsto prie puodelio kvapnios arbatos ar kavos?